Terreny / Urbanitzable En venda Carrer de la Pantera, Sils

 • 38.700 € Ref. JV40060
 • 1.438m²
 • Terreny / Urbanitzable

Et presentem un terreny que no és simplement un espai per construir, sinó un llenç en blanc per crear la casa dels teus somnis.
Ubicat a Sils, una pintoresca ciutat a la província de Girona, aquest terreny de més de 1400 metres quadrats és una oportunitat única per a aquells que busquen una llar tranquil·la al camp. Amb vistes panoràmiques de la muntanya i envoltat de vegetació exuberant, aquest lloc et permetrà connectar-te amb la natura i gaudir de la pau i la serenitat que tant mereixes.
Imagina l'estil de vida que podries tenir aquí: despertar-te amb el cant dels ocells, gaudir de l'esmorzar al teu porxo mentre contemples la bellesa natural que t'envolta, i passar les teves tardes i caps de setmana explorant els senders propers o simplement relaxant-te al teu propi jardí. Amb aquest terreny tens el poder de crear la vida que sempre has volgut.
Amb la seva àmplia superfície, aquest terreny permet dissenyar i construir la casa dels teus somnis, sense límits. Imagina una casa amb grans finestrals per aprofitar les vistes, una piscina per gaudir del clima càlid de la regió i un ampli jardí per reunir amics i familiars en moments inoblidables. La imaginació és el límit.
No esperis més per fer realitat els teus somnis. Aquest terreny és l'oportunitat perfecta per crear la llar que sempre heu volgut en un dels llocs més bonics de Catalunya! Contacta'ns avui mateix per obtenir més informació sobre com fer que aquest terreny sigui teu.

  Característiques bàsiques

  • Superfície total del terreny 1.438 m2

  Situació urbanística

  • Urbà (solar)
  • Altra
  Veure mapa