Garatge En venda Carrer del Dos de Maig, Centre, Mollet del Vallès

 • 16.820 € Ref. JV50085

Tenim una excel·lent oportunitat per a tu, una plaça d'aparcament d'onze metres quadrats, ubicada al centre de Mollet del Vallès.
Aquesta plaça daparcament és perfecta per a aquells que busquen un lloc segur i convenient per estacionar el seu vehicle. Amb 11 metres quadrats, tindràs prou espai per aparcar un cotxe de mida mitjana o fins i tot una moto. A més, la ubicació és ideal ja que és a prop de l'estació de tren de França, cosa que la converteix en una opció molt convenient per a aquells que necessiten desplaçar-se en transport públic.
La plaça d'aparcament compta amb una accessibilitat excel·lent, ja que es troba en una zona ben comunicada i fàcilment accessible des de les principals carreteres. A més, la zona és tranquil·la i segura, cosa que et permetrà deixar el teu vehicle amb total tranquil·litat i seguretat.
En resum, si cerques un lloc segur i còmode per aparcar el teu vehicle a la zona de Mollet, no pots deixar passar aquesta oportunitat. No dubtis a contactar-me per a més informació!

  Característiques bàsiques

  • Cotxe gran

  Característiques addicionals

  • Porta automàtica
  Veure mapa