Pis En venda Carrer de Palaudàries, Centre, Granollers

 • 390.000 € Ref. 2212
 • 3 Dorm
 • 2 Banys
 • 126m²

PROJECTE DE VIDA.

Busquem la felicitat, però la felicitat a dalt.En aquesta època en què està de moda buscar la felicitat a tot preu, aquesta a dalt si ens trobem al lloc que tenim reservat.Així comença un capítol de l'ofici de viure d'en Gaspar Hernández.

Molt relacionat amb el projecte de vida, estan les habitatges que escollim perquè siguin el nostre refugi i aquest pis espectacular del carrer Palaudàries, a 2 minuts de la plaça de la Corona, pot ser una troballa perfecta per convertir-lo en el teu projecte de vida.

Amb una reforma integral tot just fa 5 anys i amb molt de gust per part dels propietaris, et descobriràs un pis pràcticament nou, amb uns acabats i amb uns materials de màxim nivell, amb solucions molt ben pensades que fan d´aquesta habitatge una peça molt especial.

L´entrada a aquest pis és realment espectacular, només posar la clau a la porta i mirar dins la sensació és d´espai, de confort, d´amplitud, de llum, d´un pis on et quedaries a viure ara mateix!
Et reben uns ports de vidre que fan que amb un cop d´ull observis el menjador, la cuina i la sortida a una petita terrassa exterior; està dissenyat com a peça principal de l´habitatge on tota la família pot reunir-se al voltant de l´illa de cuinar i valorar tots els detalls inimaginables d´aquesta estança; no s´ha escatimat cap detall, tot valorat, pensat i ordenat.
La zona de nit amb 3 habitacions i 2 banys, no us deixarà indiferent.

I tenim també una plaça d´aparcament super gran, perquè quan arribeu cansat de treballar, deixeu el cotxe sense problemes, agafiu l´ascensor fins al 3r, poseu la clau a la porta i veieu d´un cop d´ull el vostre menjador , la cuina i la terrassa que t'estan esperant per recordar-te que la felicitat a dalt si ens trobem al lloc adequat.

PROJECTE DE VIDA.

Busquem la felicitat, però la felicitat arriba.En aquesta època en què està de moda buscar la felicitat a qualsevol preu, aquesta arriba si ens trobem al lloc que tenim reservat.
Així comença un capítol de l'ofici de viure de Gaspar Hernández.

Molt relacionat amb el projecte de vida, hi ha els habitatges que escollim perquè siguin el nostre refugi i aquest pis espectacular del carrer Palaudàries, a 2 minuts de la plaça de la Corona, pot ser una troballa perfecta per convertir-lo en el teu projecte de vida.

Amb una reforma integral només fa 5 anys i amb molt de gust per part dels propietaris, descobriràs un pis pràcticament nou, amb uns acabats i amb uns materials de màxim nivell, amb solucions molt ben pensades que fan d'aquest habitatge una peça molt especial .

L´entrada a aquest pis és realment espectacular, només posar la clau a la porta i mirar dins la sensació és d´espai, de confort, d´amplitud, de llum, d´un pis on et quedaries a viure ara mateix!
Et reben unes portes de vidre que fan que d´una sola vegada observis el menjador, la cuina i la sortida a una petita terrassa exterior; està dissenyat com a peça principal de l'habitatge on tota la família es pot reunir al voltant de l'illa de cuinar i valorar tots els detalls inimaginables d'aquesta estança; no se n'ha escatimat cap detall, tot valorat, pensat i ordenat.
La zona a la nit amb 3 habitacions i 2 banys, no us deixarà indiferent.

I tenim també una plaça d'aparcament super gran, quan arribis cansat de treballar, deixis el cotxe sense problemes, agafis l'ascensor fins al 3°, posis la clau a la porta i vegis amb una sola mirada el teu menjador, la cuina i la terrassa que t'estan esperant per recordar-te que la felicitat arriba si ens trobem al lloc adequat.

  Enllaç YouTube

  Característiques bàsiques

  • 126 m2 construïts
  • 117 m2 útils
  • 3 dormitoris
  • 2 Banys
  • Plaça de garatge inclosa en el preu
  • Segona mà/Bon estat
  • Armaris encastats
  • Any de construcció 1989

  Edifici

  • Planta 3, exterior
  • Amb ascensor
  • Certificació energètica D : (94 kWh/m2 any)

  Equipament

  • Aire condicionat
  Veure mapa