2 Immobles

Local A Venda

Local a Avinguda Montserrat 3, Lliçà de Vall

93.000 € Ref. 1975-334

Local a Avinguda Montserrat de Lliçà de Vall: POSSIBILITAT LLOGUER AMB OPCIÓ A COMPRA! , per a més informació consulta'ns.

És un local en venda per 93.000€.Amb una superfície de 82m², aquest espai, anteriorment utilitzat com a centre de teràpies, destaca per la seva ubicació a peu de carrer, just al costat de l'ajuntament ia prop de l'ambulatori, farmàcia, supermercats, transport públic, c-17, c-155, ...

El local compta amb una persiana motoritzada per a més comoditat i seguretat.Actualment, gaudeix de fil musical a tot l'establiment.Ofereix tres sales de teràpies o massatges, cadascuna amb aire condicionat i bomba de calor, proporcionant un ambient confortable.A més, compta amb un altre sistema d'aire condicionat al passadís del distribuïdor ia la zona diàfana de la recepció.

Pel que fa a les instal·lacions, el local inclou un lavabo i un bany amb dutxa hidromassatge, brindant comoditats tant per al personal com per als clients.També disposa d´un magatzem d´uns 8m² i compta amb una porta del darrere per facilitar l´accés.

És important destacar que es compta amb una taxació oficial que valora el local a 104.000€.

No dubtis a contactar-nos.

Vine a veure'l, t'agradarà!

  • 82m²
Terreny / No urbanitzable A Venda

Terreny / No urbanitzable a Camí de sant valerià 90, Lliçà de Vall

35.000 € Ref. 2408

RUSTICUS

Rústic, un adjectiu que procedeix del vocable llatí rusticus, fa referència al que està vinculat al camp (el terreny que es troba fora d'una zona urbana i que permet desenvolupar tasques agrícoles).

Així en genèric sempre parlar d'un terreny rústic sembla molt poc desitjable, cert, comprar un terreny on la seva utilitat sigui conrear la terra, fer créixer verdures i fruits, o donar vida, pot semblar molt bucòlic i poc pràctic, però ¿Que és millor de viure la vida?

Un terreny rústic per fer vida i gaudir de tots els avantatges immediates que t'ofereix un molt bon terreny i una aposta de futur que t'està buscant.

usos permesos: . - agrícola, magatzem agricola, vivers i hibernacles, casetes eines i coberts. - ús industrial, primera categoría, vinculat a la producción agrícola ( tallers de reparacio ). - No és admes l´ús d´habitatge no rural

truca ns i ane m a veure l!
Espai Cubic.

  • 6.032m²
  • Terreny / No urbanitzable